Je pre nás veľmi dôležité odkiaľ k nám potraviny prichádzajú, od akých ľudí, ako a s akými ideami boli pestované. Taktiež je pre
nás významná príprava jedla a jeho podávanie. To s akými myšlienkami jedlo chystáme, ako pripravíme stôl, ako ho prestrieme,
akú atmosféru vytvoríme počas stolovania, ako vedome sa venujeme prijímaniu potravy, je pre nás rovnako dôležité ako kvalita pokrmu.
Chvíľa na jedlo potrebuje mať svoj začiatok aj koniec a svoj čas. Preto jedávame v určenú dobu s patričnou prípravou
a zakončením. Čas na jedlo je aj chvíľou stíšenia.
Roky pre nás s láskou varila naša Babka Janka, teraz u nás varí Angie, tak isto s láskou, veď ako inak. Babke Janke za jej roky služby s láskou a úctou ďakujeme.
Chvíľa na jedlo potrebuje mať svoj začiatok aj koniec a svoj čas. Preto jedávame v určenú dobu s patričnou prípravou a zakončením, čas na jedlo je aj chvíľou stíšenia, chvíľou nálady úcty a vďaky, ktorú v sebe nesieme my dospelí, aby ju deti skrze nás mohli zažívať. Hygiena duševná a duchovná, myšlienky a pocity tiež majú na nás a náš vývin/vývoj vplyv.
Uprednostňujeme potraviny, ktoré boli čo najmenej priemyselne spracované, z domácich zdrojov a v bio kvalite, potraviny miestne, najlepšie slovenského pôvodu, čerstvé, sezónne, alebo prirodzene uskladnené.
To, ako často jedlo servírujeme, si môžete prečítať v sekcii pre našich rodičov.